Пятница, 19.04.2024, 11:22
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость

Заработок в интернете

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Бонусы и халява в сети » Вещевая халява » Безкоштовні Sim-картки Beeline з доставкою додому.
Безкоштовні Sim-картки Beeline з доставкою додому.
maxmer3Дата: Понедельник, 28.12.2009, 16:38 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 335
Репутация: 1
Статус: Offline
Уперше Beeline пропонує всім бажаючим унікальну можливість замовити через інтернет і отримати безкоштовно з доставкою додому SIM-картку Beeline з одним із трьох популярних тарифних планів і мобільним номером, який ви виберете самі!

Такого ще не було! На спеціально створеному сайті http://freesim.beeline.ua підібрати потрібний номер можна за кілька секунд. Числа, які для вас багато значать – будь-то день вашого народження, ваш номер у футбольній команді, щасливе число – тепер можуть стати цифрами вашого мобільного номера в мережі Beeline.

Разом з вашим новим номером Beeline ви можете вибрати один із трьох найпопулярніших тарифних планів Beeline: тариф «29» для дзвінків на всі мережі в Україні, тариф «Бум» для безкоштовного спілкування в мережі Beeline або тариф «Клік» для серфінгу в мережі за небувалою ціною в будь-який час доби.

Крім цього, усіх, хто замовить безкоштовну SIM-картку Beeline по інтернету, чекають приємні бонуси у вигляді безкоштовних хвилин, SMS, MMS і мобільного інтернету залежно від обраного тарифного плану. Детальну інформацію про бонуси ви отримаєте поштою разом з вашої SIM-карткою.

SIM-картки Beeline доставляються безкоштовно по всій Україні протягом декількох днів. Ви можете замовити до трьох безкоштовних SIM-карток і поділитися ними зі своїми рідними або друзями. Так ви зможете розділити радість спілкування з тими, хто вам дуже дорогий, і разом заощаджувати на зв'язку!

Звичайно, найкращі номери розходяться швидше! Чи варто зволікати, коли можна замовити свій безкоштовний номер Beeline прямо зараз і отримати його вже через пару днів? Адреса сайту, де можна замовити безкоштовну SIM-картку, http://freesim.beeline.ua

 
Форум » Бонусы и халява в сети » Вещевая халява » Безкоштовні Sim-картки Beeline з доставкою додому.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


sitemap.xml|sitemap-forum.xml